06-10747673 info@bijsuus.nl

Individueel

Zin in een creatieve workshop? Kom alleen of samen met je vriendin en sluit gezellig aan bij andere workshopdeelnemers. Wat dacht je van een workshop Pop Art of een workshop Tuinbeeld? Of wil je liever houtbranden? Onder het genot van een kop koffie of thee met wat lekkers gaan we aan de slag.

Er zijn diverse data ingepland. De workshops worden gegeven in Krimpen aan den IJssel. De ruimte waar ik les geef is Corona proof. De afstand van 1,5m wordt gehandhaaft, er is handgel aanwezig en er kan contactloos betaald worden. 

Geef je op via onderstaand formulier en ik zie je snel.

Workshops Bij Suus

Workshop Pop Art

 

Je maakt een schilderij van een foto van je (klein-)kind, jezelf of je huisdier in pop-art-stijl. Ik teken jouw foto in die stijl met potlood op een professioneel schildersdoek. Het doek ligt voor je klaar bij binnenkomst. De verfkleuren mag je zelf bepalen! 

Prijzen doekformaten:
40×40 cm €45,00
50×50 cm €55,00
50×70 cm €65,00
60×60 cm €65,00
70×70 cm €75,00

Andere formaten in overleg mogelijk.
Duur van de workshop is 3 uur.

Workshop Tuinbeeld

 

Je gaat een vogel of een uil maken op een frame met steen (hoogte ongeveer 20 cm). Op dit frame ga je aan de slag met aluminiumfolie en tape. Zo krijgt je beeld zijn vorm. Dit is niet moeilijk om te doen. Met zelf hardende klei ga je het beeld dun beplakken. Als laatste brush je het beeld in de door jou gewenste kleur.

€ 35,00

Duur van de workshop is 3 uur.

Workshop Houtbranden

Verras het thuisfront met je zelf gebrande snijplank. Een snijplank met jouw favoriete afbeelding en/of tekst mag niet ontbreken in de keuken of als tapasplank voor de borrel.

De afbeelding en/of tekst breng je op een eenvoudige manier over op de snijplank. Daarna ga je met de houtbrander aan de slag. 

Als laatste maak je de snijplank af met een dik jute touw. Zo geef je hem een stoer uiterlijk!

€ 25,00

Duur van de workshop is 2 uur.

Workshop Schilderen 

Wil je een schilderij maken van een door jouw uitgekozen afbeelding? Een gekke koe, een struisvogel, een dikke dame, vrolijke kippen of iets anders?

Ik teken de door jou gekozen afbeelding in potlood met de hand op een professioneel schildersdoek. Het doek ligt klaar bij binnenkomst. Zo is het resultaat altijd goed. Schilderervaring is absoluut niet noodzakelijk. 

Afhankelijk van de afbeelding wordt het doek 50×50 cm of 50×70 cm.

€ 45,00

Duur van de workshop is 3 uur.

JA, ik wil graag deelnemen!

Datum

Wij komen uit één huishouden

14 + 1 =