06-10747673 info@bijsuus.nl

Groepen Bedrijven

Wil je met je collega’s of personeelsvereniging een workshop volgen Bij Suus? Op een eigen locatie of in Krimpen aan den IJssel? Dat kan voor groepen vanaf 10 personen.

Of je nu een bedrijfsuitje aan het organiseren bent, er een jubileum te vieren is of gezellig met je team creatief bezig wilt zijn…Suus denkt graag met je mee.

Je kunt in overleg zelf de datum en de tijd bepalen. Hoe meer deelnemers, hoe meer korting je krijgt! Zie de tabel op deze pagina. Een combinatie van workshops is ook mogelijk.

Neem contact op via onderstaand formulier. Dan geef ik graag vorm aan jouw creatieve feest.

Onderstaande workshop prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Workshops Bij Suus

Workshop Pop Art

Je maakt een schilderij van een foto van je (klein-)kind, jezelf of je huisdier in pop-art-stijl. Ik teken jouw foto in die stijl met potlood op een professioneel schildersdoek. Het doek ligt voor je klaar bij binnenkomst. De verfkleuren mag je zelf bepalen! 

Prijzen doekformaten:
40×40 cm €37,50
50×50 cm €45,50
50×70 cm €53,50
Andere formaten in overleg mogelijk.

Duur van de workshop is 3 uur.

Workshop Tuinbeeld

 

Je gaat een vogel of een uil maken op een frame met steen (hoogte ongeveer 20 cm). Op dit frame ga je aan de slag met aluminiumfolie en tape. Zo krijgt je beeld zijn vorm. Dit is niet moeilijk om te doen. Met zelf hardende klei ga je het beeld dun beplakken. Als laatste brush je het beeld in de door jou gewenste kleur.

€ 28,90
Duur van de workshop is 3 uur.

Workshop Schilderen 

Wil je een schilderij maken van een door jouw uitgekozen afbeelding? Een gekke koe, een struisvogel, een dikke dame, vrolijke kippen of iets anders?

Ik teken de door jou gekozen afbeelding in potlood met de hand op een professioneel schildersdoek. Het doek ligt klaar bij binnenkomst. Zo is het resultaat altijd goed. Schilderervaring is absoluut niet noodzakelijk. 

Afhankelijk van de afbeelding wordt het doek 50×50 cm of 50×70 cm.

€ 37,50
Duur van de workshop is 3 uur.

Workshop Houtbranden

Verras het thuisfront met je zelf gebrande snijplank. Een snijplank met jouw favoriete afbeelding en/of tekst mag niet ontbreken in de keuken of als tapasplank voor de borrel.

De afbeelding en/of tekst breng je op een eenvoudige manier over op de snijplank. Daarna ga je met de houtbrander aan de slag. 

Als laatste maak je de snijplank af met een dik jute touw. Zo geef je hem een stoer uiterlijk!

€ 20,75
Duur van de workshop is 2 uur.

Groep Korting incl. BTW
10-14 geen
15-20  € 1,00 p.p.
21-30  € 2,00 p.p.
31-50  € 3,00 p.p.
> 51  € 4,00 p.p.

 

Bovengenoemde workshop prijzen zijn:

  • Exclusief jouw korting (zie tabel)
  • Inclusief professionele begeleiding van Suus
  • Inclusief alle benodigde materialen
  • Inclusief gebruik gereedschappen
  • Inclusief koffie/thee en een koek bij een workshop in Krimpen ad IJssel (locatie door Suus geregeld)
  • Exclusief 21% BTW

Wil je een workshop op je eigen locatie?

Buiten een straal van 20 kilometer (vanuit Krimpen aan den IJssel) reken ik € 0,50 per kilometer (heen- en terugreis) exclusief 21% BTW. Koffie/thee is niet inbegrepen.

JA, ik wil graag meer info!

4 + 12 =